top of page

Jeugd

o.l.v. Ruben Wybo

Elke vrijdag van 19u-20u

Borrekent 78b

Instrumenten die welkom zijn

Houtblazers

Hobo

Piccolo

Dwarsfluit 

Engelse hoorn

Klarinet

Basklarinet

Eb klarinet

Fagot

Sopraan/alt/tenor/bariton Saxofoon

Koperblazers

Trompet

Trombone

Eufonium

Bariton

Hoorn

Tuba

Slagwerk

Buisklokken

Pauken

Xylofoon

Drumstel

Vibrafoon

Klein slagwerk

.....

Ruben Wybo

Dirigent sinds 01.12.2016

Ruben Wybo, afgestudeerd aan LUCA School of Arts campus Lemmens onder leiding van de inspirerende Nadine Bal, is een muzikant vol passie en veelzijdigheid. Zijn muzikale reis bestrijkt een breed scala aan genres, van de klassieke meesterwerken tot de lichtere tonen van hedendaagse melodieën.

 

Hij heeft deel uitmaakt van aan verschillende ensembles, waaronder saxofoonensembles en saxofoonkwartetten, waar hij zijn saxofoon muziek tot leven heeft gebracht. Als veelzijdig instrumentalist heeft hij ook schitterende combinaties van piano, jazzgitaar, en saxofoon georkestreerd, evenals trio’s van drum, gitaar en saxofoon.

 

Ruben bezit niet alleen instrumentale virtuositeit maar hij is  ook een toegewijd muziekleraar die zijn kennis doorgeeft in saxofoon, notenleer, muziektheorie en meer. Hij hanteert met meesterlijke vaardigheid de altsaxofoon, tenorsaxofoon en baritonsaxofoon, wat zijn muzikale rijkdom verder benadrukt.

 

Naast zijn vele muzikale bezigheden leidt Ruben ook een bruisende big band, waar zijn passie voor muziek en leiderschap samenkomen om prachtige muzikale ervaringen te creëren.

RUben.jpeg

Onze jeugdverantwoordelijken

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page